20 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASI

Sözünü bil, pişir; ağzını der, devşir.  (Türk Atasözü) 

20 Nisan saat 07.12’de 2023 yılının ilk Güneş Tutulması olacak. Dilinin ucuna gelen her sözü söylemektense durup düşünme zamanı. Sözün nereye varacağını iyice düşünüp ondan sonra söyleme anı. İki dinleyip bir söyleme zamanı. Güneş Tutulmasının yoğun enerjisiyle başta kendinle iletişimin olmak üzere çevrendeki tüm kişilerle olan iletişimini gözden geçirme anı. Uyum, ahenk ve denge içinde ilerleyebilmek için neler yapabilirimi araştırma zamanı. Bu süreçte ani ve sert sözler söylememeye özen göstermen ve dürtüsel tavırlardan kaçınman yararına olacak. Ayağı yere basmayan hamleler yapmaman, düşüncesizce davranıp aşırı risk almamaya dikkat etmen yararına olacak. Keskin mücadeleler içeren sert enerjilerden de uzak durman, mümkün olduğunca sabırlı, sakin ve toleranslı olman yararına olacak.

Güneş Tutulmaları Yeni Ay’dan katbekat güçlü ve etkilidir. Güneş Tutulmaları yeni başlangıçlar yapmak, eski davranış kalıplarını sonlandırıp yepyeni hedefler belirleyerek ilerlemek adına ideal zamanlardır.  Ayrıca Tutulmaların etkisiyle beraber hayatında ilerlemeni engelleyen her ne varsa yaşamından çıkarmak için adım atmayı düşünebilirsin. Böylece gelecek yepyeni dönem için hayatına yeniliklerin ve güzelliklerin gelmesi için yer açarak sağlam ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsin.

20 Nisan’da olacak Güneş Tutulması’nın yoğun enerjisiyle beraber hayatında sana uymayan şeylerle vedalaşmak isteyebilir, istemekle kalmayıp yenilenmek adına elini taşın altına koymayı düşünebilirsin. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Güneş Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy