5 MAYIS AY TUTULMASI

Dert gezmiş, derman beraber gezmiş.  (Türk Atasözü) 

5 Mayıs saat 20.34’de 2023 yılının ilk Ay Tutulması olacak. Dünya üzerindeki herkesin türlü dertleri vardır. Ölümden öte her şeyin çaresi de vardır. Kişi var olan sıkıntılarına odaklanarak büyütmektense çözüm üretebilme yollarını araştırmalıdır. Çünkü her dert çare olanaklarıyla birlikte doğar. Tutulma süreçleri krizler verebilir ama önemli olan krizleri fırsatlara dönüştürebilmektir. Şu anda bulunduğun noktadan daha iyi bir noktaya gelebilmek için krizleri fırsatlara çevirme zamanı. Bu özel süreçte içindeki değişim gücünü açığa çıkarabilir, derinden gelen yeniden yapılanma isteğine kulak vererek yol almak isteyebilirsin. Karanlığını aydınlatmak için gereksiz yere tutunduklarını bırakarak yeniye yer açmayı hedefleyebilirsin. Bu süreçte mümkün olduğunca sakin ve toleranslı olman, iki dinleyip bir söylemen yararına olacak. Ayrıca ekonomik konularda dikkatli olmanda, risk oluşturabilecek durumlardan uzak durmanda ve tartarak yol almanda yarar olacak.

Ay Tutulması Dolunay’dan katbekat güçlüdür. Hayatındaki gizli ve karanlıkta kalmış alanları aydınlatır, görünür olmamış şeyleri açıkça görünür hale getirir. Hayatındaki aksaklıkları düzene sokmana itici gücüyle destek olur. Tutulmalar bazen stresli bazen de olumlu sonuçların ortaya çıkmasını hızlandırır.

Kendi dertlerine çözüm bulabilme enerjisini harekete geçiren 5 Mayıs Ay Tutulması’nın yoğun etkisiyle hayatında yenilenmek istediğin noktalara el atmak isteyebilirsin. Yaşamında sana yük oldukları halde bırakamadıklarını elini taşın altına koyarak bırakabilirsin. Hayatının belirli alanlarında biriktirdiğin her ne varsa ayıklayabilirsin. (Özellikle insanlar, ilişkiler, arkadaşlıklar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey v.b.).

Ay Tutulması’nın yoğun etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir, stresli ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Ay Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy