6 NİSAN DOLUNAY’I

İki testi çarpışınca biri kırılsa biri de çatlar.  (Türk Atasözü)

6 Nisan saat 07:34’te Dolunay zamanı. Bir çatışmaya girdiğinde hem sen hem de karşındaki zarar görecektir. Kazansan da kaybetsen de, yensen de yenilsen de, az olsa da çok olsa da iki tarafta zorluk çekecektir. Dolunay’ın dönüşüm enerjisiyle çarpışmaları dengeleyebilmeyi seçmek için alan açabilmeye niyet etme zamanı. Çatışma yaşayabileceğin, dengeni bozabilecek ilişkilere tutunmayı bırakıp özgürleşme, gerekirse yolları ayırabilme cesaretini gösterebilme anı. Özellikle sert etkilerin hakim olduğu Dolunay’da adımlarını mümkün olduğunca sağlam atarak ilerlemekte ve iki dinleyip bir söylemekte yarar olacak. Çünkü çarpıcı gelişmeler, olumlu olaylar olabileceği gibi eğer dikkatli davranmazsan olumsuzluğa çekebilecek, dengeni sarsabilecek olaylarda olabilecek.

Dolunay’ın dengeli ilerleyebileceğin insanlarla yol alabilmen için alan açabilmene destek olacak yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy