21 MART YENİ AY’I

Fırsat her vakit ele geçmez.  (Türk Atasözü)       

21 Mart saat 20:22’de Yeni Ay doğuyor. Fırsat insanın eline çok seyrek geçer. İnsan her zaman aynı fırsatlarla karşılaşamaz. Bu nedenle fırsatla karşılaşan kişinin önüne çıkan fırsatı kaçırmaması, onu iyi değerlendirmesi ve ondan yararlanması gerekir. Baharın başlangıcını müjdeleyerek doğacak olan Yeni Ay’ın harekete geçirici etkisiyle şu ana kadar denemediğini deneme ve fırsatları değerlendirme zamanı. Düşündüğünün ötesinde sıra dışı hamleler yapma ve çarpıcı gelişmelerin olabilme anı. Gelecek hedeflerine ve gönlünden geçen isteklerine daha da yakınlaşabilme zamanı. Farkındalığını yükseltmek, farklı çıkış yolları bulmak, baharın gelişiyle tazelenmek ve kendi şifanı kendi özünde bulmak için itici güç hissedebilme anı.

Bunun yanında güç çekişmelerinden dolayı düşüncesizce çıkışlar yapmamaya, aşırı risk almamaya dikkat etmen yararına olacak. Özellikle iletişim alanında oluşabilecek aksaklıklara, yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olman, iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

21 Mart’ta doğan Yeni Ay şu ana kadar denemediğini deneme, fırsatları değerlendirme ve harekete geçmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy