7 MART DOLUNAY’I

Yaprağa yapış, atlas olsun; toprağa yapış, altın olsun.  (Türk Atasözü)

7 Mart saat 15:40’da Dolunay zamanı. İpekböceği yetiştiriciliği yapanlar için yaprak, çiftçilikle uğraşanlar için de toprak önemlidir. Bu insanlar işlerini hakkıyla yaparlarsa emeklerinin karşılığını alabilirler. Dolunay’ın gecenin karanlığını aydınlatan özel enerjisiyle hakkıyla yaptığın işlerde emeklerinin karşılığını alabilmek için adım atma anı. “Hayatım boyunca yaptığım işlerde emeklerimin karşılığını alabildim mi?” diye sorgulama zamanı. Bu dönem boyunca içsel dengenin kaydığını hissedebilirsin. Bir yanın ilerlemek isterken diğer yanın sabit kalmak isteyebilir, bir yanın bırakmak isterken diğer yanın tutunmak isteyebilir, bir yanın kurtarılmayı beklerken diğer yanın kurtarıcı olmak isteyebilir. Bu hissiyat geldiğinde ikilem içine girmemeye özen göstermen ve mümkün olduğunca ayağının yere sağlam bastığını düşündüğün zamanlarda ilerlemen yararına olacak. Buradaki en mühim noktaysa boş hayallere kapılmamaya dikkat etmekte yatıyor. Zorlamayla ilerleyen her şey sonlanacak, tertemiz bir sayfa için alan açılacak.

Dolunay’ın emek verdiklerinle bağ kurarak meyvelerini toplayabilmen için ışık tutan yoğun enerjisiyle kendini ileriye taşımanı engelleyen, yaşamında boş yere tuttuğun her ne varsa bırakabilmek için gereken itici gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy