AY’IN GÜCÜYLE İLERLE

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bilse şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.  Sweet Marden

Hayatımızdaki ve ruhumuzdaki yükleri atmadan yeni başlangıçlar yapamayız. Bunun için de kalpten gelen niyetlere, inançlara ve yeni hareketlere ihtiyacımız vardır. Ay’ın yoğun enerjisinden faydalanarak bu süreci daha hafif ve hızlı bir şekilde olumluya çevirebiliriz. Sende hayatında yeni bir adım atmak istiyorsan, Ay’ın ışığıyla yürümeye başlayabilirsin. Bu sayede yaşamına yeni ve benzersiz bir yol haritasıyla devam edip, hayatına yeni oluşumlar ve başlangıçlar katabilirsin.

Yeniden doğuşun bütün yeniliklerini içinde barındıran Yeniay anında, karanlıkta kalıp henüz açığa çıkmamış olan en derinindeki isteklerine odaklanarak onları açığa çıkarmak için niyette bulunduğunda yenilikleri hayatına sokmak için çok ciddi bir adım atmış olursun. Niyetlerini yazarak liste haline getirmek çok daha yararlı olacaktır.

NİYET LİSTEM

Onların peşinden gidecek cesaretiniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir. Walt Disney

Gerçekleşmesini istediğin şeyleri liste halinde yaz. Bunun için kendine özel bir zaman ayır. Zihnine bir göz at ve oradan en muhteşem hayallerini seç. Unutma, senin potansiyelin gökyüzü kadar sonsuz. Sayfanın başına da listene vermek istediğin ismi yaz. Ben Niyet Listem diyeceğim. (Doğuş Listem, Mucize Listem, Yenileniş Listem v.b. Kalbinden ne geçiyorsa onu yaz çünkü bu senin listen.) Listeni tamamladıktan sonra senin için özel bir yerde sakla.

Dünyada değişiklik yapmakta başarılı olanlar, işe kendilerinden başlayanlardır. G Bernard Shaw

YÜREKTEN İNANIŞIN GÜCÜ

Kalbimiz çok güçlü bir manyetik alana sahiptir. Kalbin her atışında elektromanyetik enerji açığa çıkar. Buna benzer enerji Güneş sisteminde de görülmektedir. Kalbimizin yarattığı his evrene direkt yayılır. Bu durum birçok bilimsel araştırmayla da kanıtlanmıştır. Bu demek oluyor ki insan kalbinden hissederek isterse her şey olabilir. Bunu genele yayarsak, aynı güzel duygularla birleşen yürekler bir araya geldiğinde her şeyi değiştirecek büyük bir güç oluşturabilirler.

Harikulade şeyler; içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesaretini gösterenler tarafından yapılmıştır. Bruce Barton

Dilara Eda Gürsoy

Astrology Loadstar