16 NİSAN DOLUNAY’I

İnsan(adam) kıymetini insan(adam) bilir. (Türk Atasözü) 

16 Nisan saat 21:54’de Dolunay zamanı. Ne kadar değerli olduğunu ancak senin değerini ölçebilecek nitelikteki insanlarla olduğunda anlayabileceğini hissedebileceğin yoğun etkilerle yüzleşme anı. Yüzleşme cesaretin sonrasında kıymetini bilen, senin de onların kıymetini bileceğin insanlarla eşleşme zamanı. Dolunay’ın gecenin karanlığını aydınlatan özel enerjisiyle başta kendinle olan ilişkin olmak üzere, çevrendeki insanlarla olan ilişkilerini tartarak yaşanılanlara daha geniş açıdan bakmak isteyebilirsin. Senin değerini anlamadığını hissettiklerinden uzaklaşmak isteyebilir, hatta ağır aksak devam eden ilişkilerini sonlandırmayı bile düşünebilirsin. Özel ilişkilerinde de çarpıcı kararlar alabilir, ani kopuşlar ya da yeni başlangıçlar için adım atmak isteyebilirsin. Bu süreçte adımlarını mümkün olduğunca sağlam atarak yol alman yararına olacak.

16 Nisan Dolunayı’nın ilişkilerini dönüştürücü etkilerini kullanarak hayatında temiz bir sayfa açmayı hedefleyebilir, zorlamayla ilerleyen ilişkilere tutunmayı bırakıp gereksiz yüklerinden özgürleşebilir, ilişkilerindeki dengeyi kurarak daha rahat yol alabilirsin. Dolunay’ın değerini tam olarak hissedebileceğin insanlarla olmana destek olacak yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy