30 NİSAN PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

Niyet hayır, akıbet hayır (selamet).  (Türk Atasözü) 

30 Nisan saat 23.27’de Parçalı Güneş Tutulması olacak. Baharın coşkulu enerjisiyle gerçekleşecek olan 2022 yılının ilk Güneş Tutulması’yla beraber hayatında olmasını istediklerin için gönülden niyet etme ve yaşamında var olan güzelliklere şükretme zamanı. Sahip olduklarının değerini fark etme ve sağlığına gereken özeni gösterme anı. Konfor alanının dışına çıkabilmek konusunda kendine karşı anlayışlı olmanın ve değişime açık olmanın yararına olacağı, maddi-manevi güvence ihtiyacının yoğunlaşabileceği bir süreçtesin. Güneş Tutulması’nın yoğun enerjisiyle beraber ufkunu daha da genişletebilecek bir bakış açısına ulaşabilir, yaşamına yeni başlangıçlar ve oluşumlar katabilirsin. Artık hayatında sana uymayan şeylerle vedalaşmak isteyebilir, istemekle kalmayıp yenilenmek adına elini taşın altına koymayı düşünebilirsin.

Ayrıca finansal alanda dikkatli olmanda, risk oluşturabilecek durumlardan uzak durmanda, ani ve sert sözler söylememeye özen göstermende, gergin, stresli ve dürtüsel tavırlardan kaçınmanda yarar olacak. Bunun yanında oluşabilecek kazalara karşı temkinli olmanda, sağlığına dikkat etmende de yarar var.

Güneş Tutulmaları Yeni Ay’dan katbekat güçlü ve etkilidir. Güneş Tutulmaları yeni başlangıçlar yapmak, eski davranış kalıplarını sonlandırıp yepyeni hedefler belirleyerek ilerlemek adına ideal zamanlardır.  Ayrıca Tutulmaların etkisiyle beraber hayatında ilerlemeni engelleyen her ne varsa yaşamından çıkarmak için adım atmayı düşünebilirsin. Böylece gelecek yepyeni dönem için hayatına yeniliklerin ve güzelliklerin gelmesi için yer açarak sağlam ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsin.

30 Nisan’da olacak Güneş Tutulması yenilemek istediğin alanlarda harekete geçmen, sahip olduklarının değerini fark edip şükretmen ve sağlığına gereken özeni göstermen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Güneş Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy