Ayın on beşi karanlık, on beşi aydınlık.  (Türk Atasözü)        

1 Nisan saat 09:24’de Yeni Ay doğuyor. Kötü gidişin sürüp gitmeyeceğini iyi günlerin de geleceğini haber eden bir dönem. Baharın coşkulu enerjisiyle doğacak olan Yeni Ay’ın harekete geçirici etkisiyle hayatında yenilenme, tazelenme ve değişim istediğin alanlarda yeni adımlar atmayı düşünebilirsin. Bu süreçte özünle bağlantı kurup içinden gelen sesi dinleyerek yol alman yararına olacak. Farkındalığını yükseltmek, farklı çıkış yolları bulmak, baharın gelişiyle tazelenmek ve kendi şifanı kendi özünde bulmak için itici güç hissedebilirsin. Dönüşümün gücüyle yenilenerek yol almanın güzelliğini fark edebileceğin farklı ve yeni bir dönem başlatmayı planlayabilirsin.

Bunun yanında güç çekişmelerinden dolayı düşüncesizce çıkışlar yapmamaya, aşırı risk almamaya dikkat etmen yararına olacak. Ayrıca zihninin karanlık odalarında kapalı kalmış olan şeyler aniden açığa çıkabilir, bu süreçte dışarıdan gelen negatifliklerden daha kolay etkilenebilir, duygusal anlamda hassas bir zaman olabilir. Özellikle iletişim alanında oluşabilecek aksaklıklara, yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olman, iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

1 Nisan’da doğan Yeni Ay yaşamına katmak istediğin yeni başlangıçlar için kalpten niyet etmen ve hayatında dönüştürmek istediğin alanlarda harekete geçmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy