18 MART DOLUNAY’I

Emek olmadan (emeksiz) yemek olmaz.  (Türk Atasözü)

18 Mart saat 10:17’de Dolunay zamanı. Dolunay’ın gecenin karanlığını aydınlatan özel enerjisiyle emek verdiklerinden meyve alıp alamadığını sorgulama anı. En kolay iş dahi emek vermeyi gerektirir. Yaşayabilmek, hayatımızı devam ettirebilmek için çalışıp kazanmak ve belirli bir süre sonra meyve alabilmek için öncesinde emek vermek gerekir.

Hayatın boyunca en çok neye emek verdin? Verdiklerinin karşılığını alabildin mi? Bir yanın mutluyken diğer yanının huzursuz olduğunu hissettiğin oldu mu? Bu süreç boyunca kendi içinde derin sorgulama ve yüzleşme yaşayabilirsin. Bir yanın bırakmak isterken diğer yanın tutunmak isteyebilir, bir yanın kurtarılmayı beklerken diğer yanın kurtarıcı olmak isteyebilir. Dengenin kaydığını hissedebilirsin. Bu hissiyat geldiğinde ikilem içine girmemeye özen göstermen ve mümkün olduğunca ayağının yere sağlam bastığını düşündüğün zamanlarda ilerlemen yararına olacak.

Dolunay’ın emek verdiklerinle bağ kurarak meyvelerini toplayabilmen için ışık tutan yoğun enerjisiyle kendini ileriye taşımanı engelleyen, yaşamında boş yere tuttuğun her ne varsa bırakabilmek için gereken itici gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy