19 KASIM AY TUTULMASI

Sabırla koruk helva olur, dut yaprağı atlas. (Türk Atasözü)     

19 Kasım saat 11:57’de Ay Tutulması olacak. Sabretmesini bilerek yol aldığında olamayacak gibi görünen işlerde bile başarı kazanma zamanı. Gerekli özeni gösterip sabredersen ekşi koruklar olgunlaşır tatlı üzüm olur. Üzüm kaynatılır pekmez, pekmezden helva olur. Bunun gibi, ipek böceği dut yapraklarını yiyerek büyür, sonra ipek salgılar. Bununla da atlas dokunur. Hayatında geriye dönüp baktığında hangi konularda emek verdin? Neler için sabrettin? Bunun yanında ulaştırmak istediğin noktaya tam olarak getiremediğini düşündüğün hedeflerin var mı? Bu süreçte “Hayatımı ne yaparsam daha iyiye taşıyabilirim?” diye durup düşünmek isteyebilir ve bu alanlar için elini taşın altına koyarak daha rahat yol almak isteyebilirsin. Ayrıca bu zaman diliminde ani duygusal çıkışlardan uzak durman, iki dinleyip bir söylemen ve mümkün olduğunca sakin olman yararına olacak. Çünkü iletişim konularında zorlanmalar, aksaklıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

Ay Tutulması Dolunay’dan katbekat güçlüdür. Hayatındaki gizli ve karanlıkta kalmış alanları aydınlatır, görünür olmamış şeyleri açıkça görünür hale getirir. Hayatındaki aksaklıkları düzene sokmana itici gücüyle destek olur. Tutulmalar bazen stresli bazen de olumlu sonuçların ortaya çıkmasını hızlandırır. 19 Kasım Ay Tutulması’nın oldukça güçlü enerjisiyle hayatında bırakmak istediğin olaylar, insanlar ve yıllardır biriktirdiğin duygularınla yüzleşebilirsin. Hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. Yaşamında sana yük oldukları halde bırakamadıklarını elini taşın altına koyarak bırakabilirsin. (Özellikle insanlar, ilişkiler, arkadaşlıklar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey v.b.).

Ay Tutulması’nın yoğun etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir, stresli ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Genel olarak stresli hissedebileceğin bu zaman diliminde negatif etkilerin içinde olduğunu anladığın anlarda hemen hedeflerine odaklan. Yeter ki niyet et ve uygula. Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever.

Ay Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy