5 KASIM YENİ AY’I

Akıllı, söylemeden düşünür, akılsız düşünmeden söyler. (Türk Atasözü)     

5 Kasım saat 00:14’de Yeni Ay doğuyor. Bu sürecin sonrasında pişman olmamak için, söyleyeceğin sözlerden, yapacağın işlerden önce iyice tartarak düşünme zamanı. Çünkü düşünülmeden yapılan işler, söylenen sözler yarar sağlamaktan çok zarar verebilir. Hayatını düzene sokmanı engelleyerek kriz yaşamanı sağlayan her ne varsa geride bırakıp Yeni Ay’ın dönüşüm içeren çarpıcı etkisiyle yeni başlangıçlar yapmayı düşünebilirsin. Değişime direnerek tutunduğun her ne varsa bırakma ve ferahlama zamanı. (Özellikle ikili ilişkiler, insanlar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey v.b.). Yenilikleri yaşamına çekebilmek için hayatında boşluk aç ki yerine yenileri gelebilsin.

Ayrıca finansal konularda netlikten uzak ve risk içeren durumlarla karşı karşıya kaldığında temkinli olman, ayağının yere sağlam basmadığını hissettiğinde ilerlememen yararına olacak.

5 Kasım’da doğan Yeni Ay kendini yeniden yapılandırma gücünü hissettirerek hayatında dönüştürmek istediğin noktaları hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy