9 MART DOLUNAY’I

Yaşım ilerledikçe, insanların söylediklerine daha az önem veriyorum. Yaptıklarına dikkat ediyorum.  Andrew Carnegie

9 Mart saat 20:47’de Dolunay zamanı. Dolunay’ın gecenin karanlığını aydınlatan özel enerjisiyle ilişkilerini tartabilir, çevrendeki insanların söylediklerindense yaptıklarına ve yaşattıklarına daha geniş açıdan bakmak isteyebilirsin. Kalbinin derinliklerinde gizlediklerini içtenlikle dile getirmeyi planlayarak ilişkideki yerini sorgulayabilirsin. Özel – sosyal ilişkilerinde ağır aksak giden her şeyin dengeni sarsarak seni zorlayabileceği bir dönemin içerisindesin. Seni anlamadığını hissettiğin insanlardan uzaklaşmak isteyebilir hatta yalnızlık duygusu barındıran ilişkilerini sonlandırmayı bile düşünebilirsin. Özel ilişkilerinde de çarpıcı kararlar alabilir, ani kopuşlar ya da yeni başlangıçlar yaşayabilirsin. Bunun yanında bir yanın bırakmak isterken diğer yanın tutunmak isteyebilir, bir yanın kurtarılmayı beklerken diğer yanın kurtarıcı olmak isteyebilir. Bu hissiyat geldiğinde ikilem içine girmemeye özen göstermen yararına olacak.

Dolunay’ın ilişkilerindeki gerçeklikleri görmen için ışık tutan yoğun enerjisiyle kendini ileriye taşımanı engelleyen, yaşamında boş yere tuttuğun her ne varsa bırakabilmek için gereken itici gücü hissedebilirsin. (Öncelikle boş hayaller, ilişkiler, insanlar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy