23 ŞUBAT YENİ AY’I

Başkalarıyla kurduğumuz ilişkiler her zaman kendimizle kurduğumuz ilişkilerin bir yansımasıdır.

Cesare Pavese

23 Şubat saat 18:31’de Yeni Ay doğuyor. Başkalarıyla kurduğun ilişkileri tek tek gözden geçirmeni ve aslında yaşadığın bütün ilişkilerin kendinle kurduğun ilişkinin bir yansıması olduğunu fark etmeni sağlıyor. İlişkilerine ve kendine olan bakış açını değiştirmen için itici gücüyle destek oluyor. Düşüncelerini yeniden yapılandırarak hayatını değiştirecek zihinsel dönüşümü yapabilmen için önünde kapılar açıyor. Sosyal ve özel ilişkilerinle ilgili kafanda oluşan karışıklıkların, zihnini zorlayan problemlerin umutla ve inançla aydınlığa kavuşabileceğini simgeliyor. Bu süreçte duygusal gelgitler, karmaşalar ve anlaşmazlıklar olabilir. Ani bitişler, yol ayrımları oluşabileceği gibi aniden başlayan güzel birlikteliklerde olabilir.

Ayrıca belirsizlik içeren durumlardan, güç çekişmelerinden ve gergin çatışmalardan uzak durman yararına olacak. Mümkün olduğunca sakin ve toleranslı kalmayı başardığında sis perdesi aralanmaya ve yavaş yavaş aydınlıkla dolmaya başlayacak. Güneş ışıklarını yansıtacak ve umutla yeni bir dönem başlayacak.

23 Şubat’ta doğan Yeni Ay hayatındaki ilişkilere ve kendine olan bakış açını değiştirmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy