23 MAYIS DOLUNAY’I

Yılan ne kadar eğri gitse deliğine doğru girer. (Türk Atasözü) 

23 Mayıs saat 16.53’de Dolunay zamanı. Kişi kendine uzak olan insanlara karşı eğri davranabilirken, yakınlarında olan insanlara karşı genellikle dürüst davranarak ilerlemeyi seçer. Çünkü yuvasında dingin, huzurlu ve güvende olmak ister. Hayatın içinde ne olursa olsun iyilikten yana seçim yapanların doğru yola yönelmesi doğaldır. Etrafındaki tüm negatifliklere rağmen, hedeflerine doğru ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ederek sonuçta istediği başarıya ulaşabilir. Ayrıca Dolunay’ın iletişim alanındaki dönüştürücü etkilerini kullanarak yakın ve uzak ilişkilerin için yeni bir sayfa açmayı hedefleyebilirsin. Sağlıklı ve dengeli iletişimle ilerlemeyi seçerek daha rahat yol alabilirsin. İletişim karmaşasından çıkamadığın tüm ilişkileri ve duygusal dengeni sarstığını düşündüğün insanları hayatın akışına bırakabilmek için alan açabilirsin. Bazı konularda ikilem yaşayabilir, zihninle kalbin arasında sıkıştığını hissedebilirsin. Ağzından çıkan sözleri tartarak kullanman, ağzından birdenbire çıkabilecek sert söylemlere karşı temkinli olman ve düşüncesizce iletişim kurmamaya özen göstermen yararına olacak.

Dolunay’ın hayatta iyilikten yana seçim yaparak ilerleyerek sağlıklı ve dengeli iletişim kurabilmeye niyet ettiğin insanlarla olmana destek olacak yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy