27 KASIM DOLUNAY’I

İstediğini söyleyen, istemediğini işitir. (Türk Atasözü)     

27 Kasım saat 12.16’da Dolunay zamanı. Bir insana kaldıramayacağı kadar ağır ve ölçüsüz sözler söylemek, düşünmeden konuşmak doğru değildir. Bunun sonucunda o kişide kaba sözlerle karşılık verebilir. İletişimdeki dengeler şaşabilir. 27 Kasım Dolunayı’nın çarpıcı etkileriyle mümkün olduğunca akıllı ve mantıklı düşünebilmek, davranabilmek için sakin olabilmek yarar getirebilir. Öfke halindeki insan sakin olamayacağından mantıklı ve doğru düşünemeyebilir, tutarlı hareket edemeyebilir. Bu zaman diliminde ani duygusal çıkışlardan uzak durmak, iki dinleyip bir söylemek ve mümkün olduğunca sakin olmak yararlı olacak. Çünkü iletişim konularında zorlanmalar, aksaklıklar ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu süreçte gelgitler yaşayabilir, önünü net görmekte zorlanabilir, zihin karışıklığıyla gelen anlamsız gerginlikler ve hiç beklemediğin ani çıkışlarla karşı karşıya kalabilirsin. Bu tarz dalgalanmalar hissettiğinde mümkün olduğunca sakin ve toleranslı olman yararına olacak. Ayrıca etkileyici ve aldatıcı sözlerle kandırılma söz konusu olabilir. Risk oluşturabilecek durumlardan uzak durmak ve tartarak yol almak yararlı olacak. Bunun yanında finansal konularda belirsizlik ve risk içeren durumlara karşı temkinli olmak yararlı olacak.

Dolunay’ın akıl yolunda sakince ilerlemeyi, çevrendekilerle olan iletişimini ve ilişkilerindeki dengeyi sağlayabilmen için itici güç olacak yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog