14 EKİM GÜNEŞ TUTULMASI

Ağaç düşse de yakınına yaslanır. (Türk Atasözü)  

14 Ekim saat 20.55’de 2023 yılının son Güneş Tutulması olacak. Zor duruma düşen kişi önce kendine sonra da yakınlarına yaslanır. Hayatta ne olursa olsun önce kendinden sonra da yakınlarından destek bulabilir. Güneş Tutulması kendinle ve yakınlarınla olan ilişkilerini tazelemene ön ayak olacak. İlişkilerini gözden geçirme ve daha iyiye taşıyabilmek için adım atma zamanı. Bu süreçte zihnin yoğun bir şekilde çalışarak geçmişte yaşadıklarını düşünüp içsel muhasebe yapmanı sağlayabilir. İlişkiler alanındaki sürpriz etkilerle tutunacak dalı kalmamış olan birlikteliklerde ani kopuşlara ya da şaşırtıcı güzellikteki hoş başlangıçlara yelken açabilirsin. Bu süreçte hayatın için attığın adımlar, yeni başlangıçlar uzun soluklu ve kalıcı olabilir.

Güneş Tutulmaları Yeni Ay’dan katbekat güçlü ve etkilidir. Güneş Tutulmaları yeni başlangıçlar yapmak, eski davranış kalıplarını sonlandırıp yepyeni hedefler belirleyerek ilerlemek adına ideal zamanlardır.  Ayrıca Tutulmanın etkisiyle beraber hayatında ilerlemeni engelleyen her ne varsa yaşamından çıkarmak için adım atmayı düşünebilirsin. Böylece gelecek yepyeni dönem için hayatına yeniliklerin ve güzelliklerin gelmesi için yer açarak sağlam ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsin.

14 Ekim Güneş Tutulması ilişkilerini daha iyiye taşıyabilmen, gerçekten seni destekleyerek içsel dengeni sağlayabilmen için alan açabilen insanları hayatına alabilmen ve hayatında düzenleme yapmak istediğin ilişkileri yeniden yapılandırarak daha sağlam ilerleyebilmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Güneş Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy