18 HAZİRAN YENİ AY’I
Kavanoz dipli dünya. (Türk Atasözü)

18 Haziran saat 07.37’de Yeni Ay doğuyor. Sürekli olarak durum değiştiren bir dünyada yaşıyoruz. Hayatın içindeki iniş çıkışlara üzülmektense olanı olduğu gibi kabul edip akışla yaşayabilmeyi seçme zamanı. Kavanoz dipli dünyada hiç kimse sabit bir durumda olamaz. Kâh düşer, kâh kalkar. Tüm bunlara rağmen dünyada yaşam kendi akışında sürüp gider. Yeni Ay’ın çarpıcı etkileriyle beraber hayatın sürekli değişen ritmine uyumlanma anı. Dünyayla, kendinle ve çevrendekilerle etkin iletişimde bulunabilme, farklı bakış açılarına kucak açabilme ve yenilikleri zihnine taşıyabilme dönemi. Bu süreçte daha etkili iletişim kurabilmek için söylenmeyenleri duyabilmeye, görünmeyenleri görebilmeye odaklanman ve kulağını yüreğine dayayarak yol alman yararına olacak. Ayrıca yalnız olanlar sürpriz ve kalıcı aşklarla karşılaşabileceği gibi, ilişkisi olanlarsa güzelliklerle dolu keyifli zamanlar yaşayabilirler.

Bunun yanında belirsizlik içeren durumlara karşı yanılsama yaşayabilir, kafan karışabilir, duygularınla mantığın arasında kaldığını düşünebilirsin. İletişim alanında oluşabilecek anlaşmazlıklardan dolayı ağzından çıkabilecek keskin sözlere karşı temkinli olman, ani hamleler yapmamaya özen göstermen ve finansal konularda dikkatli yol alman yararına olacak.

18 Haziran’da doğan Yeni Ay hayatın sürekli değişen ritmine uyumlanman, çevrendekilerle etkin iletişimde bulunabilmen, farklı bakış açılarına kucak açabilmen ve yenilikleri zihnine taşıyabilmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.
Sevgilerimle
Yüksek Mühendis & Astrolog
Dilara Eda Gürsoy