4 HAZİRAN DOLUNAY’I

Sözünü bil, pişir; ağzını der, devşir. (Türk Atasözü) 

4 Haziran saat 06.42’de Dolunay zamanı. Ağzının ucuna kadar gelen her sözü hemen söylemeden bir durup düşünme anı. Sözün nereye varacağını iyi tartarak sonrasında sebep olabileceği bütün ihtimalleri değerlendirdikten sonra ifade etme zamanı. 4 Haziran Dolunayı’nın iletişim alanındaki dönüştürücü etkilerini kullanarak yakın ve uzak ilişkilerin için yeni bir sayfa açmayı hedefleyebilirsin. Sağlıklı ve dengeli iletişimle ilerleyerek daha rahat yol alabilmeye niyet edebilirsin. İletişim karmaşasından çıkamadığın tüm ilişkileri ve duygusal dengeni sarstığını düşündüğün insanları hayatın akışına bırakma zamanı. Yaşadığın krizler ya da kriz olarak nitelendirdiğin olaylar bazen yolları aniden ayırmana, bazen de sıkı sıkı birleştirmene neden olabilir. Uzaklar yakın, yakınlarsa uzağın olabilir. İlişkilerinde ani kopuşlar yaşayabileceğin gibi beklenmedik şok edici başlangıçlar yaşayabilirsin.

Bunun yanında ekonomik konularda dikkatli olmanda, risk oluşturabilecek durumlardan uzak durmanda, iyice tartarak yol almanda yarar olacak. Ağzından çıkan sözleri tartarak kullanman, ağzından birdenbire çıkabilecek sert söylemlere karşı temkinli olman ve düşüncesizce iletişim kurmamaya özen göstermen yararına olacak.

Dolunay’ın sağlıklı ve dengeli iletişim kurabilmeye niyet ettiğin insanlarla olmana destek olacak yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy