7 OCAK DOLUNAY’I
İyiliğe iyilik her kişinin karı, kötülüğe iyilik er kişinin karı.(Kötülük her kişinin karı, iyilik er kişinin karı.)(Türk Atasözü)

7 Ocak saat 02:08’de 2023 yılının ilk Dolunay’ı doğuyor. İyiliğe karşı iyilikle yanıt vermeyi herkesin yapabilir. Herkesin yapamadığı şey, kendisine yapılan kötülüğe iyilikle karşılık verebilmektir. Bunu yapabilen kişi olgunluk ve erdemlilik örneğidir. Bu süreçte hayatındaki insanlarla olan ilişkilerinde dönüşüm ve yeniden yapılandırma isteğin yoğunlaşabilir. Özellikle ilişkiler alanında yaşamında olmasını istediğin değişimler için harekete geçmek isteyebilirsin. Kötülüğe bile iyilikle karşılık verebilecek insanları hayatına çekmeye niyet edebilirsin. Yanındayken kendini yuvanda gibi hissedebildiğin insanlarla beraber olmayı hedefleyebilirsin. Arzu ettiğin gibi gitmediği için seni zorlayan hayat alanlarını yeniden yapılandırmak için adım atmak isteyebilirsin. Bu süreçte ani bitişler ve sonlanmalar olabilir. (ilişkiler, arkadaşlıklar, iş, v.b.)

Bunun yanında iki dinleyip bir söylemen, duygusal patlamalara, kontrolsüz tavırlara maruz kalmamak için adımlarını temkinli atman yararına olacak.

Dolunay’ın kendini yuvanda gibi hissedebileceğin insanlarla olmayı hedefleme, istediğin gibi ilerlemeyen hayat alanlarına yeniden yapılandırma getiren yoğun enerjisiyle, yaşamında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.
Sevgilerimle
Yüksek Mühendis & Astrolog
Dilara Eda Gürsoy