23 ARALIK YENİ AY’I

Yalnız taş duvar olmaz. (Türk Atasözü)     

23 Aralık saat 13:16’da 2022 yılının son Yeni Ay’ı doğuyor. Tek bir taşla duvar örülemez. Tek başına olan bir insanın da önemli ve büyük bir işi başarabilmesi için başkalarıyla ilişki kurması, işbirliği yapması ve destek alarak ilerlemeyi seçmesi yararınadır. 2023’e bir adım kala doğacak olan son Yeni Ay’la zihnini kurcalayan sorulara cevap arayabilirsin. Hayatında istediğin dönüşümü gerçekleştirebilmek için farklı yollar üretebilir, nelere ihtiyacın olduğunu bulabilirsin. Yeni Ay’ın yeniden yapılandırma içeren yoğun enerjisiyle yaşam alanına katmak istediğin farklılıklar için yol almayı seçebilirsin. Özellikle işle ilgili beceriler, toplum önündeki pozisyon ve kariyer alanlarındaki destekleyici etkileri kullanman yararına olacak. Bu süreçte hayatındaki fazlalıklardan arınırken bırakmak istediklerine tutunmayıp, akışa güvendikçe daha rahat yol alabilir ve beklenmedik fırsatlara kapılarını açabilirsin.

Ayrıca bu süreç boyunca baskılanma, zorlanma ve engellenme enerjisine karşı temkinli olman, gördüklerinin gerçek olanla aynı olmadığı yanılsamasına karşı uyanık olman, gereksiz yere uzayabilecek tartışmalardan kaçınman ve iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

23 Aralık’ta doğan Yeni Ay hayatında istediğin dönüşümü gerçekleştirebilmek, yeniden yapılandırma gücü ve enerjisini hissederek harekete geçmen için itici güç olacak. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin;  http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy