Her çok azdan olur. (Türk Atasözü)        

10 Eylül saat 12.59’da Dolunay zamanı. Azların birikerek çok olma zamanı. Azar azar biriktirdiğin neler var? Finansal alandaki yatırımlar mı? İş, para, gayrimenkul, ev, arsa, eşya, kıyafet ve yemek mi? Yaşadığın çevre azar azar nelerle doluyor? Samimi, sıcak, içten, sevgi dolu ilişkilerdeki değerli ve özel paylaşımlar mı? Sevgi, neşe, mutluluk ve huzur mu? Yoksa öfke, acı, korku ve keder mi? Neyi azar azar biriktiriyorsun? Hayatında neyi çoğaltmayı seçiyorsun? Kendi bütününü oluştururken destek aldığın ve giderek farkında olmadan çoğalttığın parçalar neler? Hayatın boyunca biriktirdiğin halde anlamlandıramadığın “çoklarınla” yüzleşme zamanı. Çünkü Dolunay azar azar çoğalttıklarını bularak bu alanlarda iyileştirme çalışmaları yapabilmen, kendine emek verirken sabrı, öz şefkati ve hoşgörüyü yürekten hissedebilmen için itici gücüyle destek olacak. Gergin etkilerin hissedilebileceği bu süreçte mümkün olduğunca dürtüsel davranmamaya, önünü net göremediğinde adım atmamaya, akılcı düşünmeye ve sağlam adımlarla ilerlemeye dikkat etmen yararına olacak.

Dolunay, azar azar çoğalttığın noktaları bularak iyileştirme çalışmaları yapabilmen ve manevi tarafınla bağ kurman için itici gücüyle destek olacak. Hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmen için gereken içsel gücü hissettirecek. (Öncelikle düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, ilişkiler, insanlar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy