14 HAZİRAN DOLUNAY’I

Ağaca balta vurmuşlar sapı bedenimden demiş. (Türk Atasözü) 

14 Haziran saat 14:51’de Dolunay zamanı. 14 Haziran Dolunayı’nın ilişkileri dönüştürücü etkilerini kullanarak özellikle yakın ilişkiler alanında tertemiz bir sayfa açmayı hedefleyebilir, zorlamayla ilerleyen ilişkilere tutunmayı bırakıp gereksiz yüklerinden özgürleşebilir, ilişkilerindeki dengeyi kurarak daha rahat yol alabilirsin. Ağaca vurulan baltanın sapı kendi bedenindendir. Bir kimseye en büyük kötülük, nankör olan yakınlarından ve kendi yetiştirdiklerinden gelir. Tıpkı bir ağaç gibi ölmüş yapraklarının düşmesine izin ver, izin ver ki yerine yenileri gelebilsin. Yaşadığın krizler ya da kriz olarak nitelendirdiğin olaylar bazen yolları aniden ayırmana, bazen de sıkı sıkı birleştirmene neden olabilir. Çevrendeki insanlarla aranda duvarlar örebilir, ya da daha önceden ördüğün görünmez duvarları bir hamlede yıkabilirsin. Uzaklar yakın, yakınlarsa uzağın olabilir. İlişkilerinde ani kopuşlar yaşayabileceğin gibi beklenmedik şok edici başlangıçlar yaşayabilirsin.

Bunun yanında ekonomik konularda dikkatli olmanda, risk oluşturabilecek durumlardan uzak durmanda, tartarak yol almanda yarar olacak. Çünkü belirsizlik içeren durumlara karşı yanılsama yaşayabilir, kafan karışabilir, duygularınla mantığın arasında kaldığını düşünebilirsin. Ağzından çıkan sözleri tartarak kullanman, sert bir şekilde ve düşüncesizce iletişim kurmamaya özen göstermen yararına olacak.

Dolunay’ın değerini tam olarak hissedebileceğin insanlarla olmana destek olacak yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy