30 MAYIS YENİ AY’I

Akıl adama sermaye (O da gide gelmeye).  (Türk Atasözü)       

30 Mayıs saat 14.30’da Yeni Ay doğuyor. Çarpıcı gelişmeleri içerisinde barındıran bu önemli süreç boyunca; aklının ihtiyaçlarını fark edebilme ve tüm ihtiyaçlarını gerektiği şekilde karşılayabilmek için alan açabilmeye niyet etme zamanı. Kişinin en değerli ve önemli sermayesi aklıdır. Çünkü bütün işlerini en iyi biçimde aklıyla ilerletir ya da ilerletemez. Bu sermaye elden çıkarsa bir daha ele geçirilebilmesi çok zordur. Bu nedenle kişinin en önemli öncelikleri arasında aklını iyi kullanmak ve korumak vardır. Çünkü bir insanın giriştiği bütün işlerde baş araç ve en büyük etken akıldır.

Yeni Ay’la başlayacak yeni süreçte, kendinle ve çevrendekilerle olan iletişiminde tıkandığın noktaları bulabilecek ve farklı bakış açılarıyla ilerleyebileceksin. Özellikle yakın olduğun ilişkilerinde düzenlemek istediğin noktaları iyileştirmek adına neler yapabileceğini düşünebilir, daha iyiye doğru yol alabilmek için elini taşın altına koyabilirsin. Yüzünü geleceğe çevirmeni sağlayan, ufkunun genişlemesine destek olabilecek her türlü farklı bilgi akışına ve sürpriz gelişmelere açık olman yararına olacak. İletişimin hız kazanacağı ve bilgi alışverişinin çoğalacağı bu özel zamanları, çözmek istediğin sorunların cevaplarına ulaşabilmek için kullanabilirsin.

Bunun yanında yoğun etkilerin gücüyle kafa karışıklığı yaşayabilir ve duygularınla mantığın arasında kaldığını düşünebilirsin. İletişim alanında oluşabilecek anlaşmazlıklardan dolayı ağzından çıkabilecek keskin ve sıradışı sözlere karşı temkinli olman yararına olacak. Sert hamleler yapmamaya özen göstermende, ani duygusal çıkışlardan kaçınmanda ve finansal konularda dikkatli yol almanda yarar olacak.

30 Mayıs’ta doğan Yeni Ay aklının ihtiyaçlarını fark edebilme ve tüm ihtiyaçlarını gerektiği şekilde karşılayabilmek için alan açabilmeyi seçmen, yaşamına katmak istediğin yeni başlangıçlar için kalpten niyet etmen ve iletişim alanında dönüştürmek istediğin noktalarda harekete geçmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy