24 HAZİRAN DOLUNAY’I

Bir insan eyIemIerinin topIamıdır, yapmış oIdukIarı ve yapabiIecekIeri. Başka hiçbir şey.               Mahatma Gandhi

24 Haziran saat 21.39’da Dolunay zamanı. Bir düşün. Yaşamın boyunca eyleme geçtiğin için zihnen, kalben ve ruhen mutlu hissettiğin şeyler nelerdir? Yapmış olduğun halde karşılığını bir türlü alamadığın şeyler nelerdir? Yapmayı çok istediğin halde hiç başlayamadığın şeyler nelerdir? Dur ve düşün. Bunun için kendine özel bir zaman ayır. Çünkü Dolunay’ın yoğun enerjisi yaşamın boyunca yaptıkların ve yapamadıklarının sorumluluğunu alıp elini taşın altına koyman için ışığını yansıtıyor gökyüzüne ve senin zihninin en derin noktalarına… Bu özel süreç boyunca tıpkı atılan bumerangın dönüp geri gelmesi gibi, sende geçmişte ektiğini biçme zamanındasın. Dolunay özellikle yıllardır üstlendiğin sorumluluklarınla yüzleşmen için itici gücüyle destek olacak. Sana hizmet etmeyen her ne varsa tutunmayı bırakarak yenilenme zamanının geldiğini hatırlatacak.

Bunun yanında ekonomik konularda dikkatli olmanda, risk oluşturabilecek durumlardan uzak durmanda, tartarak yol almanda yarar olacak. Çünkü belirsizlik içeren durumlara karşı yanılsama yaşayabilir, kafan karışabilir, duygularınla mantığın arasında kaldığını düşünebilirsin. Ayrıca ağzından birdenbire çıkabilecek sert söylemlere karşı temkinli olmanda, keskin hamleler yapmamaya özen göstermende yarar olacak.

Dolunay’ın yaşamındaki karanlığa ışık tutmanı sağlayan yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, ilişkiler, insanlar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Genel olarak stresli hissedebileceğin bu zaman diliminde negatif etkilerin içinde olduğunu anladığın anlarda hemen hedeflerine odaklan. Yeter ki niyet et ve uygula. Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever.

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy