26 MAYIS SÜPER TAM KANLI AY TUTULMASI
İyiliği, hastalığı, sefaleti, mutluluğu, zenginliği ve fakirliği yaratan zihindir. Edmund Spenser

26 Mayıs saat 14.14’de Süper Tam Kanlı Ay Tutulması olacak. (SÜPER: Ay’ın kendi yörüngesinde Dünya’ya en yakın pozisyonuna geleceği için, KANLI: Tam Ay tutulması esnasında Ay parlaklığını yitirerek kızılımsı bir renk alacağı için “kanlı” olarak isimlendiriliyor. Kanlı kelimesini korku içerecek şekilde düşünmenin bir anlamı yok, o sadece bir isim.)

2021’in ilk Ay Tutulmasıyla kafanı boşu boşuna dolduran, sana yararı dokunmayan negatif düşünce kalıplarını bırakıp zihnini yeniden yapılandırma zamanı. Zihninin gizli odalarının kapılarını tek tek açmayı düşünebilir, seni zaman zaman negatife çekebilen düşüncelerini temizlemeyi isteyebilir, yaşamında sana yük olan her ne varsa ayıklamayı hedefleyebilirsin. Bütün bunları yaparken mümkün olduğu kadar sakin ve toleranslı olman iç huzurun için önem taşıyor. Derin yüzleşme sürecinden geçtiğin için ani duygusal gelgitlere ve kontrolsüz tavırlara açık olabilirsin. Bu duruma maruz kalmamak için adımlarını temkinli atman yararına olacak.

Bunun yanında bazı konularda ikilem yaşayabilir, zihninle kalbin arasında kaldığını hissedebilirsin. Yaşadığın krizler ya da kriz olarak nitelendirdiğin olaylar bazen yolları aniden ayırmana, bazen de sıkı sıkı birleştirmene neden olabilir. Çevrendeki insanlarla aranda duvarlar örebilir, ya da daha önceden ördüğün görünmez duvarları bir hamlede yıkabilirsin. Uzaklar yakın, yakınlarsa uzağın olabilir. İlişkilerinde ani kopuşlar yaşayabileceğin gibi beklenmedik şok edici başlangıçlar ve aşklar kapını çalabilir. Karmaşasından çıkamadığın tüm ilişkileri ve duygusal dengeni sarstığını düşündüğün insanları hayatın akışına bırakma zamanı. Ay Tutulmasının içindeki değişim enerjisiyle bağlantı kurmanı, yeniden yapılandırma yapman gereken alanlara ışık tutmanı sağlayan yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin.

Ayrıca ekonomik konularda dikkatli olmanda, risk oluşturabilecek durumlardan uzak durmanda ve tartarak yol almanda yarar olacak. Çünkü belirsizlik içeren durumlara karşı yanılsama yaşayabilir, ayağı yere sağlam basan sağlıklı hamleler yapmakta güçlük çekebilirsin.

Ay Tutulması Dolunay’dan katbekat güçlüdür. Hayatındaki gizli ve karanlıkta kalmış alanları aydınlatır, görünür olmamış şeyleri açıkça görünür hale getirir. Hayatındaki aksaklıkları düzene sokmana itici gücüyle destek olur. Tutulmalar bazen stresli bazen de olumlu sonuçların ortaya çıkmasını hızlandırır. 26 Mayıs Süper Tam Kanlı Ay Tutulması’nın oldukça keskin ve çarpıcı enerjisiyle hayatında dönüştürmek istediğin noktalara el atmak isteyebilirsin. Yaşamında sana yük oldukları halde bırakamadıklarını elini taşın altına koyarak bırakabilirsin. Hayatının belirli alanlarında biriktirdiğin her ne varsa ayıklayabilirsin. (Özellikle insanlar, ilişkiler, arkadaşlıklar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey v.b.).

Ay Tutulması’nın yoğun etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir, stresli ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Genel olarak stresli hissedebileceğin bu zaman diliminde negatif etkilerin içinde olduğunu anladığın anlarda hemen hedeflerine odaklan. Yeter ki niyet et ve uygula. Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever.

Ay Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.
Sevgilerimle
Yüksek Mühendis & Astrolog
Dilara Eda Gürsoy