11 MAYIS YENİ AY’I

Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştirirsin. Hepsi bu.   Stefan Zweig

11 Mayıs saat 21:59’da Yeni Ay doğuyor. Baharın coşkulu enerjisiyle doğacak olan Yeni Ay’la beraber hayatında var olan güzelliklere şükretme zamanı. Sahip olduklarının değerini fark etme, sana sunulan en büyük hediyenin kıymetini bilme ve sağlığına gereken özeni gösterme anı. Yeni Ay’ın yoğun enerjisiyle hayatında yenilik ve değişim istediğin alanlarda, her zaman denediğinin dışında farklı bir adım atmayı düşünebilirsin. Alıştığının dışına çıkmak konusunda kendine anlayışlı davranmanın önem kazanacağı ve değişime açık olmanın yararına olacağı yeni bir döneme merhaba diyorsun. Artık sana uymayan eski kalıplarına hoşça kal demek isteyebilir, istemekle kalmayıp yenilenmek adına elini taşın altına koymayı uygun bulabilirsin. Maddi-manevi güvence ihtiyacının yoğunlaşabileceği bir dönemin içerisindesin. İstikrarlı ve ayağı yere sağlam basan projelere odaklanmak isteyebilir, uzun vadeli hedeflerine doğru yönlendiğini hissedebilirsin. Yeni Ay’ın yoğun enerjisiyle beraber ufkunu daha da genişletebilecek bir bakış açısına ulaşabilir, yaşamına yeni başlangıçlar ve oluşumlar katabilirsin.

Bunun yanında finansal alanda dikkatli olmanda, risk oluşturabilecek durumlardan uzak durmanda, ani ve sert sözler söylememeye özen göstermende, gergin, stresli ve dürtüsel tavırlardan kaçınmanda yarar olacak.

11 Mayıs’ta doğacak Yeni Ay’la beraber sahip olduklarının değerini fark edip şükretme, sana sunulan en büyük hediyenin kıymetini bilme ve sağlığına gereken özeni göstermen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy