27 ŞUBAT DOLUNAY’I

Daha iyi olmaya çalışmayan, iyi olarak da kalamaz. Oliver Cromwell

27 Şubat saat 11:17’de Dolunay zamanı. Dolunay’ın gecenin karanlığını aydınlatan özel enerjisiyle başta kendinle olan ilişkini tartabilir, hayatın boyunca yaptıklarına daha geniş açıdan bakmak isteyebilirsin. Daha iyi olmak, yaşamını daha iyiye taşımak için adım atmayı düşünebilirsin. Güç kazanabileceğin güzel atılımlar yapabilir, hatırı sayılır kişilerden destek alarak ilerleyebilirsin. (Buradaki en mühim noktaysa boş hayallere kapılmamaya dikkat etmekte yatıyor.) Zorlamayla ilerleyen her şey sonlanacak, tertemiz bir sayfa için yer açılacak. Son zamanlarda çözümlemek için çaba sarf ettiğin konular sonuca bağlanacak. Çarpıcı gelişmeler, pozitif akışlar olabileceği gibi eğer dikkatli davranmazsan negatif akışlarda olabilecek. Bu süreçte adımlarını mümkün olduğunca sağlam atarak yol alman yararına olacak. 27 Şubat Dolunayı’nın güzel etkilerini kullanabilenler için yenilik, geçmiş hesaplaşmaların tamamlanmasıyla gelen tazelik, önlerinin açılması ve geleceğe daha ümitli bakmak gibi hoş etkiler gerçekleşebilir. Ayrıca sözlerini seçerek kullanman, kırıcı konuşmalardan uzak durmanda da yarar var. Sen imtina ettikçe ve önüne çıkan problemlere çözüm odaklı yaklaştıkça sonuca ulaşman kolaylaşacak.

Dolunay’ın yaşamında sana hizmet etmeyen her ne varsa sonlandırmayı simgeleyen yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy