5 TEMMUZ AY TUTULMASI

Hayatta bazı şeyler, gittiğiniz yönün tam zıttına bilinçli bir sıçrayış yapmakla kazanılır. Franz Kafka

5 Temmuz saat 07:44’de Ay Tutulması gerçekleşiyor. Gittiğin yönün tam zıttına bilinçli sıçrayış yapmak istediğin alanlar için hareket etme zamanının geldiğini hatırlatıyor. Yaşamını tazelenmiş bir şekilde sürdürebilmen için olabilecek radikal değişimler ve aniden gerçekleşebilecek sürpriz yol ayrımları için itici güç oluyor. Zihninin derinliklerinde kalmış, zararlı düşünceleri söküp atman, varlığını, ışığını, kimliğini özgürce yansıtmanı engelleyen her şeye son noktayı koyman için cesaret veriyor. Sana hizmet etmeyen her ne varsa tutunmayı bırakarak yenilenme zamanının geldiğini hatırlatıyor. Ay Tutulması’nın çarpıcı enerjisiyle hayatında dönüştürmek istediğin noktalara el atmak isteyebilir, ne zamandır istediğin halde yapmaya cesaret edemediğin cesur hamleleri yapmayı düşünebilirsin. Bütün bunları yaparken yakıp yıkmak, hem kendini hem de çevrendekileri zorlamak yerine mümkün olduğunca sakin, toleranslı ve dikkatli olman iç huzurun için önem taşıyor. Yoğun ve derin bir yüzleşme sürecinden geçtiğin için ani duygusal patlamalara, fevri ve kontrolsüz tavırlara açık olabilirsin. Bu duruma maruz kalmamak için adımlarını dikkatli atman ve yol alırken zihin ve kalp dengesini kurarak ilerlemen yararına olacak.

Ay Tutulması Dolunay’dan katbekat güçlüdür. Hayatındaki gizli ve karanlıkta kalmış alanları aydınlatır, görünür olmamış şeyleri açıkça görünür hale getirir. Hayatındaki aksaklıkları düzene sokmana itici gücüyle destek olur. Tutulmalar bazen stresli bazen de olumlu sonuçların ortaya çıkmasını hızlandırır.

5 Temmuz Ay Tutulması’nın oldukça keskin ve çarpıcı enerjisiyle gittiğin yönün tam zıttına bilinçli sıçrayış yapmak istediğin alanlar için hareket etmek isteyebilirsin. Zihninin derinliklerinde kalmış, zararlı düşünceleri söküp atabilir, varlığını, ışığını, kimliğini özgürce yansıtmanı engelleyen her şeye son noktayı koymak için elini taşın altına koyabilirsin. Hayatında rahatsızlık duyduğun her şeyi bir anda bıçak gibi kesip atmak isteyebilirsin. (Özellikle anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, insanlar, ilişkiler, arkadaşlıklar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, düşünceler, v.b.).

Ay Tutulması’nın yoğun etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir, stresli ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Genel olarak stresli hissedebileceğin bu zaman diliminde negatif etkilerin içinde olduğunu anladığın anlarda hemen hedeflerine odaklan. Yeter ki niyet et ve uygula. Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever.

Ay Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy