26 ARALIK GÜNEŞ TUTULMASI

İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini…Fırsatlar bekler, insanlar bekler; kazanan hep mazeret olur.

Paulo Coelho

26 Aralık saat 08:13’de 2019 yılının son Güneş Tutulması olacak. Var olan ya da kaçırmak üzere olduğun fırsatları görüp değerlendirme anı. Mazeretleri bir kenara bırakıp, elini taşın altına koyarak özündeki gücü hakkıyla kullanabildiğinde önündeki kapalı kapılar şaşırtıcı sürprizlerle beraber tek tek açılmaya başlayacak. Yılın son tutulmasının dönüşüm enerjisini yoğun bir şekilde hissedebileceğin bu özel süreç boyunca; zihnini ve hayatında düzenlemek istediğin noktaları yeni baştan yapılandırmak için adım atmak isteyebilir, kendinle ilgili yeni bir dönem başlatmayı düşleyebilirsin. Ayrıca seni geleceğe taşıyamayacağını düşündüğün şeylerden uzaklaşabilir, bırakmak istediklerine tutunmayarak akışa güvendiğinde daha rahat yol alabilir ve aniden gelebilecek hoş fırsatlara kapılarını açık tutabilirsin.

Güneş Tutulmaları Yeni Ay’dan katbekat güçlü ve etkilidir. Güneş Tutulmaları yeni başlangıçlar yapmak, adım atmak, eski davranış kalıplarını sonlandırıp yepyeni hedefler belirleyerek ilerlemek adına ideal zamanlardır. Bunun yanında Tutulmanın etkisiyle beraber hayatında ilerlemeni engelleyen her ne varsa yaşamından çıkarmak için adım atmayı düşünebilirsin. Böylece gelecek yepyeni dönem için hayatına yeniliklerin ve güzelliklerin gelmesi için yer açarak sağlam ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsin.

26 Aralık Güneş Tutulması mazeretleri bir kenara bırakıp, elini taşın altına koyarak özündeki gücü hakkıyla kullanıp harekete geçmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Güneş Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy