Cefayı çekmeyen safanın kadrini bilmez. (Türk Atasözü)

24 Şubat saat 15:30’da Dolunay zamanı. Hayatı boyunca sıkıntı çekmemiş insanlar, eriştikleri bolluk, bereket, rahatlık ve mutluluğun değerini gereği gibi ölçemeyebilirler. Huzurun ve yaşamında var olan güzelliklerin kıymetini pek anlayamayabilirler. Sıkıntı yaşadıktan sonra rahata kavuşanlar ise bu durumun değerini bilerek tadını çıkarabilirler. Dolunay’ın gecenin karanlığını aydınlatan özel enerjisiyle zorluk ve sıkıntı sonrasında gelen safayı fark edip tadını çıkarabilme anı. Hayatın boyunca en çok hangi alanda cefa çektin? En çok neye emek verdin? Verdiğin emeklerin karşılığını alabildin mi? Bir yanın cefa içindeyken diğer yanının safa içinde olduğunu hissettiğin oldu mu? Bu süreç boyunca kendi içinde sorgulama ve yüzleşme yaşayabilirsin. Bir yanın bırakmak isterken diğer yanın tutunmak isteyebilir, bir yanın kurtarılmayı beklerken diğer yanın kurtarıcı olmak isteyebilir. Dengenin kaydığını hissettiğin zamanlarda ikilem içine girmemeye özen göstermen ve mümkün olduğunca ayağının yere sağlam bastığını düşündüğün zamanlarda ilerlemen yararına olacak. Ayrıca sözlerini seçerek kullanman, kırıcı konuşmalardan uzak durmanda da yarar olacak.

Dolunay’ın emek verdiklerinle bağ kurarak safasını sürebilmen, zorluk ve sıkıntı sonrasında gelen safayı fark edip tadını çıkarabilmen için ışık tutan yoğun enerjisiyle kendini ileriye taşımanı engelleyen, yaşamında boş yere tuttuğun her ne varsa bırakabilmek için gereken itici gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy