8 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASI

Üçlenmemiş eken, olmamış biçer. (Türk Atasözü)

(Üçlemek:Tarlayı üç kez sürmek.)

8 Nisan saat 21.20’de 2024 yılının ilk Güneş Tutulması zamanı. Bir işe ne kadar emek, zaman ve güç harcanırsa sonuç o kadar sağlıklı ve verimli olur. Her düşüncenin belirli bir demlenme zamanı olduğu gibi, her işin de doğru sonuçlanabilmesi için belirli bir yapılma biçimi, ortamı ve olma süresi vardır. Uygun şartları yerine getirmeden hamle yapan biri beklediği olumlu sonucu tam olarak elde edemeyebilir. Adım atmaya niyetlenen kişi titizlikle planlayarak yol aldığından, özenli bir hazırlık sürecini tamamladığından emin olmalıdır. Üçleyerek ektiğinde, ortaya çıkanı biçebileceğini bilerek ilerlerse istediği sonucu alabilir.  Baharın coşkulu enerjisiyle doğacak olan Yeni Ay hayatında istediklerine ulaşabilmek için ayağı yere sağlam basan bir adım atman için itici gücüyle destek oluyor. Farklı şeyler deneyip elde edeceğin sonucu değiştirmen için yüreklendirici etkisini tüm gücüyle yansıtıyor. Yaşamına katmak istediğin yeni başlangıçlar ve başarılar için sorumluluk alma zamanında olduğunu hatırlatıyor. Bunun yanında düşüncesizce ani çıkışlar yapmaman, mümkün olduğunca sakin ve toleranslı olman yararına olacak. Netlikten uzak, karışıklık içeren durumlardan uzak durman, uygun zemin ve şartlar oluşana kadar beklemen yararına olacak. Bu süreçte dışarıdan gelen negatifliklerden daha kolay etkilenebilir, duygusal anlamda hassas bir zaman olabilir. Özellikle iletişim alanında oluşabilecek aksaklıklara, yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olman, iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

Güneş Tutulmaları Yeni Ay’dan katbekat güçlü ve etkilidir. Güneş Tutulmaları yeni başlangıçlar yapmak, eski davranış kalıplarını sonlandırıp yepyeni hedefler belirleyerek ilerlemek adına ideal zamanlardır.  Ayrıca Tutulmaların etkisiyle beraber hayatında ilerlemeni engelleyen her ne varsa yaşamından çıkarmak için adım atmayı düşünebilirsin. Böylece gelecek yepyeni dönem için hayatına yeniliklerin ve güzelliklerin gelmesi için yer açarak sağlam ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsin. Baharın coşkulu enerjisiyle doğacak olan Yeni Ay’ın harekete geçirici etkisiyle hayatında yenilenme, tazelenme ve değişim istediğin alanlarda yeni adımlar atmayı düşünebilirsin.

8 Nisan’da olacak Güneş Tutulması’nın yoğun enerjisiyle beraber yaşamına katmak istediğin yeni başlangıçlar ve başarılar için büyük sorumluluk alman için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Güneş Tutulması’nın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy