25 OCAK DOLUNAY’I

Asil ile taş taşı, bedasıl (soysuz) ile yeme aşı. (Türk Atasözü)

25 Ocak saat 20.53’de 2024 yılının ilk Dolunay’ı doğuyor. Değerli ve onurlu insanlarla yapılan en zor iş kolaylaşırken, asil olmayan insanlarla yapılan en güzel iş bile zorlaşarak tatsız bir hal alabilir. Dolunay’ın yoğun enerjisiyle en cazip şartları önüne koysa bile kötü insanlarla yakınlaşmaktansa, iyi ve fayda sunabilecek insanlara yönelmen yararına olacak. Kalbini, özünü dinleyip beraber ilerlemekten keyif aldığın insanlarla yol alma zamanı. Bu süreçte olabilecek ani değişimlere ayak uydurabilmek için zihnini tamamen açabilir, bırakmak istediklerini geride bırakarak geleceğe yönlenebilirsin. Bunun yanında ani duygusal patlamalara, kontrolsüz tavırlara maruz kalmamak için adımlarını temkinli atman, mümkün olduğu kadar sakin olman ve yol alırken sadece zihnini değil kalbini de dinlemen yararına olacak.

Dolunay’ın çevrende sana fayda sunan, iyiliğini isteyen insanlarla olabilmen ve ayağı yere basan adımlar atarak ilerleyebilmeni simgeleyen yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy