1 AĞUSTOS DOLUNAY’I

Adam adama gerek olmasa her biri bir dağ başında olurdu. (Türk Atasözü) 

1 Ağustos saat 21.31’de Süper Dolunay zamanı. İnsanlar bütün gereksinimlerini tek başına karşılayamazlar, insana ihtiyaç duyarlar. Bunun için eskiden beri bir arada yaşamış, birbirlerine destek olmuş, karşılıklı iletişim ve etkileşimle daha dengeli bir yaşam sürmüşlerdir. Dolunay’ın yoğun etkisiyle sosyal çevreni ve arkadaşlıklarını sorgulayabilir, dikkat çekici ani gelişmeler yaşayabilirsin. Gerçekten sana destek olabilen, yanında olmasından huzur bulduğun, hayat yolunda beraber yürümekten keyif aldığın insanlarla olmayı seçebilirsin. Sana köstek olanları hayatından çıkarmak isteyebilir, gerekli adımları atabilmek için itici güç hissedebilirsin. Özgürlüğünü kısıtlayan ve ışığını yansıtmanı engelleyen tüm ilişkilerini sonlandırmaya niyet edebilirsin. Eleme yaparken bırakmak istediklerine tutunmayıp, akışa güvendikçe daha rahat yol alabilir ve beklenmedik fırsatlara kapılarını açabilirsin. Ayrıca bu süreç boyunca yanılsamalara karşı uyanık olman, boyundan büyük işlere bulaşmaman, iletişimle ilgili olabilecek tüm aksaklıklara karşı dikkatli olman, gereksiz yere uzayabilecek tartışmalardan kaçınman ve iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

1 Ağustos Dolunay’ının en yakınındakilerle olan ilişkini mercek altına almanı, olayları zihin ve kalp süzgecinden geçirdikten sonra ilerlemeni ve hayatında değişim yapman gereken alanlara ışık tutmanı sağlayan yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy