12 AĞUSTOS DOLUNAY’I

Kusursuz dost arayan dostsuz kalır. (Türk Atasözü)

12 Ağustos saat 04.35’de Dolunay zamanı. Kusursuz kişi bulunmaz. Bundan dolayıdır ki dost olmak için kusursuz birini arayan kimse, aradığını bulamaz, dostsuz kalır. Bu kural yalnız dost için değil, elde etmek istediğimiz her şey için geçerlidir. Etkili ve önemli olan bu süreç boyunca; öncelikle kendinle ve en yakınındakilerle olan ilişkini mercek altına alabilir, olayları zihin ve kalp süzgecinden geçirdikten sonra yol almak isteyebilirsin. Sosyal çevreni ve arkadaşlıklarını sorgulayabilir, bu alanlarda dikkat çekici gelişmeler yaşayabilirsin. Yanında olmasından huzur bulduğun, hayat yolunda beraber yürüyerek ilerlemekten keyif aldığın dostlarınla olmayı seçebilirsin. Sana iyi gelmediğini düşündüklerini hayatından çıkarmak isteyebilir, gerekli hamleleri yapmak için itici güç hissedebilirsin. Hayatında olabilecek büyük, radikal değişimler ve birden bire gerçekleşebilecek sürpriz yol ayrımlarına hazırlanmaya niyet edebilirsin. Kalbini, özünü dinleyip yeniye yer açmayı hedefleyebilirsin. Değişime zihninden başlamak isteyebilir, özgürlüğünü kısıtlayan ve seni sen olmaktan çıkaran her şeyi sonlandırmak isteyebilirsin. Bunun yanında sert etkilerden ötürü fevri ve kontrolsüz tavırlara açık olabileceğin için adımlarını temkinli atman yararına olacak. İletişimle ilgili olabilecek tüm aksaklıklara karşı dikkatli olman ve iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

12 Ağustos Dolunay’ının kendinle ve en yakınındakilerle olan ilişkini mercek altına almanı, olayları zihin ve kalp süzgecinden geçirdikten sonra ilerlemeni ve hayatında değişim yapman gereken alanlara ışık tutmanı sağlayan yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Genel olarak stresli hissedebileceğin bu zaman diliminde negatif etkilerin içinde olduğunu anladığın anlarda hemen hedeflerine odaklan. Yeter ki niyet et ve uygula. Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever.

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy