18 OCAK DOLUNAY’I

Alçak yerde yatma sel alır, yüksek yerde yatma yel alır. (Türk Atasözü)     

18 Ocak saat 02:47’de 2022 yılının ilk Dolunay’ı doğuyor. Var olan durumuna uygun bir yaşayış sürme, arkadaşlarını ve çevrendeki insanları buna göre seçme zamanı. Çok aşağı ya da çok yukarı yaşayış koşullarında olmaktansa dengede kalabilmeyi araştırma anı. Bu süreçte dönüşüm ve yeniden yapılanma isteğin yoğunlaşabilir. Hayatında olmasına niyet ettiğin büyük ve radikal değişimler için içsel gücün harekete geçebilir. Suyun akışına bırakma anı. Kendini öz yuvanda gibi hissedebildiğin insanlarla beraber olma zamanı. Hayatında eksik kalan her ne varsa hepsini gözden geçirerek yeni pencereler açmak isteyebilir, seni zorlayan hayat alanlarını yeniden yapılandırmak için adım atmak isteyebilirsin. Bu süreçte ani bitişler ve sonlanmalar olabilir. (ilişkiler, arkadaşlıklar, iş, v.b.) Dönüşüm dönemindeyken yakıp yıkmak, hem kendini hem de çevrendekileri incitmek yerine mümkün olduğu kadar sakin ve dikkatli olman yararına olacak. Ani duygusal patlamalara, kontrolsüz tavırlara maruz kalmamak için adımlarını temkinli atman ve yol alırken sadece zihnini değil kalbini de dinlemen yararına olacak.

Dolunay’ın var olan durumuna uygun bir yaşayış sürme, hayatına dönüşüm ve yeniden yapılandırma getiren yoğun enerjisiyle, yaşamında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy