Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz. (Türk Atasözü)        

21 Eylül saat 02:53’de Dolunay zamanı. Olmaz dediğin şeylerin olabileceği çarpıcı olaylarla karşılaşma anı. Hayatın boyunca “olmaz olmaz dediğin” halde olduktan sonra şok etkisi yaratan olaylarla yüzleşme zamanı. Bu süreçte kendine nasıl destek olabilirsin? Ya da sana destek olabilecek birileri var mı? Dur bir düşün. Seni inciten birileri var mı? Dur bir düşün. Seni tüm yüreğiyle karşılıksız seven birileri var mı? Dur bir düşün. Olmaz dediğin şeylerin olduğu zamanlarda yanında olan insanları ve sana olan katkılarını dur bir düşün. Çünkü Dolunay yara aldığın noktaları bularak şifalandırman, sabrı ve merhameti yürekten hissetmen için itici gücüyle destek olacak. Gergin etkilerin hissedilebileceği bu süreçte mümkün olduğunca dürtüsel ve fevri davranmamaya, önünü net göremediğinde adım atmamaya, akılcı düşünmeye ve sağlam adımlarla ilerlemeye dikkat etmen yararına olacak.

Dolunay, yüreğinin en derinlerine inip şifa bekleyen noktaları iyileştirmen ve manevi tarafınla bağ kurman için itici gücüyle destek olacak. Hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmen için gereken içsel gücü hissettirecek. (Öncelikle düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, ilişkiler, insanlar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy