22 AĞUSTOS MAVİ DOLUNAY

İsin yanına varan is, misin yanına varan mis kokar. (Türk Atasözü)                                                              

22 Ağustos saat 15:01’de Dolunay zamanı. Olayların etkisini büyüterek aniden harekete geçirebilecek olan bu süreç boyunca; çevrendeki insanların sana olan yansımasını fark edebilir, kalbine iyi gelmeyenleri eleyerek yaşamında daha dengeli yol almak isteyebilirsin. “İsin yanında mıyım?” yoksa “Misin yanında mıyım?” diye düşünerek derin bir yüzleşme yaşayabilirsin. Çarpıcı değişime ayak uydurabilmek için hayatında yenilemek istediğin alanları gözden geçirmek isteyebilir, aydınlığa doğru yol alabilmek için elini taşın altına koyarak dönüşümü başlatabilirsin. Eleme yaparken bırakmak istediklerine tutunmayıp, akışa güvendikçe daha rahat yol alarak beklenmedik fırsatlara kapılarını açabilirsin. Ayrıca bu dönem boyunca iletişimle ilgili olabilecek tüm aksaklıklara karşı temkinli olman, gereksiz yere uzayabilecek tartışmalardan kaçınman ve iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

Dolunay’ın yoğun enerjisiyle özellikle sosyal çevreni ve arkadaşlıklarını sorgulayabilir, bu alanlarda dikkat çekici gelişmelerle karşılaşabilirsin. Keskin ve etkili olan bu süreçte hayat yolunda beraber yürüyebileceğin arkadaşların yanında kalabilecekken diğerlerini hayatından çıkarabilecek gerekli hamleleri yapman için itici güç hissedebilirsin.

Dolunay’ın kendinle ve çevrendekilerle olan ilişkini dikkatle incelemeni, olayları zihin ve kalp süzgecinden geçirdikten sonra ilerlemeni ve hayatında yeniden düzenleme yapman gereken alanlara ışık tutmanı sağlayan yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy