30 ARALIK DOLUNAY’I

Tüm Dünyayı arayıp taradıktan sonra mutluluğun kendi öz yuvanda olduğunu öğreneceksin. Voltaire

30 Aralık saat 06:28’de Dolunay zamanı. 2020 yılının son Dolunayı’nın yoğun enerjisiyle özellikle ilişkiler alanında kapanmak için bekleyen bütün defterleri kapama anı. Çevrendeki insanların özüyle karşılaşma, asıl değerlerini anlama ve sana verdikleri gerçek değerle yüzleşme zamanı. Kendini öz yuvanda gibi hissedebildiğin insanlarla beraber olma zamanı. Hayatında eksik kalan her ne varsa hepsini gözden geçirerek yeni pencereler açmak isteyebilir, seni zorlayan hayat alanlarını yeniden yapılandırmak için itici güç hissedebilirsin. Bu süreçte gelgitler yaşayabilir, önünü net görmekte zorlanabilir, zihin karışıklığıyla gelen anlamsız gerginlikler ve hiç beklemediğin ani çıkışlarla karşı karşıya kalabilirsin. Bu tarz dalgalanmalar hissettiğinde mümkün olduğunca sakin ve toleranslı olman yararına olacak. Çünkü kapanış dönemlerindeyken içsel gerginlikler, yanılsamalar, yön kaybı ve zorlanmalar yaşayabilirsin.

Dolunay’ın çevrendekilerle olan iletişimini, ilişkilerini, anlama ve anlaşılma ihtimallerini sorgulatacak yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.). Bu süreçte özellikle ikili ilişkiler alanındaki değişimlere ayak uydurabilmek için zihnini tamamen açabilir ve bırakmak istediklerini geride bırakarak geleceğe yönlenebilirsin.

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy