16 EKİM YENİ AY’I

Kızgınken karar veren, fırtınalı havada yelken açan bir insan gibidir.

Euripides

16 Ekim saat 22:31’de Yeni Ay doğuyor. Seni kızdıran kişilere, durumlara ve geçmiş anılara takılmaktansa, kendin olabilmen için alan açabilen insanlarla yol almayı seçebilirsin. Sanki fırtınalı havada yelken açmış gibi kriz yaşayabilmene olanak sağlayan ilişkileri geride bırakıp Yeni Ay’ın çarpıcı değişimleri içinde barındıran özel enerjisiyle yeni başlangıçlar yapmayı isteyebilirsin. Bu süreçte zihnin yoğun bir şekilde çalışarak geçmişte yaşadıklarını düşünüp içsel muhasebe yapmanı sağlayabilir. Gereksiz küslükler yaşadığın, tutunacak dalı kalmamış, miadı dolmuş olan her ilişkiden ve bu ilişkilerdeki gerginliklerden dolayı oluşan negatifliklerden kendini özgürleştirme zamanı. Değişime direnerek tutunduğun her neyse şimdi bırakma ve şifa bulma anı. (Özellikle ikili ilişkiler, insanlar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey v.b.). Yenilikleri yaşamına çekebilmek için hayatında boşluk aç ki yerine yenileri gelebilsin. Böylece şaşırtıcı hoş başlangıçlara yelken açabilirsin.

16 Ekim’de doğan Yeni Ay ilişkilerini daha iyiye taşıyabilmen, gerçekten gelişip büyümene fırsat tanıyan insanları hayatına alabilmen ve hayatında düzenleme yapmak istediğin ilişkileri yeniden yapılandırarak daha sağlam ilerleyebilmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek.

Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy