3 AĞUSTOS DOLUNAY’I

Biz bir insandan nefret ediyorsak, bu insanın görüntüsüyle karşımıza çıkan, kendi içimizde yuvalanmış birinden nefret ediyoruzdur; Bizim kendi içimizde olmayan şey bizi kızdırmaz.  Hermann Hesse

3 Ağustos saat 18.58’de Dolunay zamanı. Sert, etkili ve önemli olan bu süreç boyunca; öncelikle kendinle olan ilişkini mercek altına alabilir, olayları zihin ve kalp süzgecinden geçirdikten sonra yol almak isteyebilirsin. “Karşındaki insanlarda seni rahatsız eden şeyler aslında kendi içinde gizlenmiş gölge tarafının yansıması olabilir mi?” diye düşünerek derin bir yüzleşme yaşayabilirsin. Kökten değişim için hayatında düzenlemek istediğin alanları yeniden yapılandırmak isteyebilir, daha iyiye doğru yol alabilmek için elini taşın altına koyabilir, kendinle ilgili yeni bir dönem başlatmayı düşünebilirsin. Özellikle değişime zihninden başlamak isteyebilir, tıpkı faydasız otlardan bahçesini temizleyen bir bahçıvan gibi zihnini kirli düşüncelerden temizlemek için adım atabilirsin. Eleme yaparken bırakmak istediklerine tutunmayıp, akışa güvendikçe daha rahat yol alabilir ve beklenmedik fırsatlara kapılarını açabilirsin. Ayrıca bu süreç boyunca iletişimle ilgili olabilecek tüm aksaklıklara karşı temkinli olman, abartı ve yanılsamalara karşı uyanık olman, boyundan büyük işlere bulaşmaman, gereksiz yere uzayabilecek tartışmalardan kaçınman ve iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

Ayrıca Dolunay sosyal çevreni, grup faaliyetleri, ekip çalışmaları, organizasyonlar ve arkadaşlıklarını sorgulayabileceğini ve bu alanlarda dikkat çekici gelişmelerin olabileceğini işaret ediyor. Yanında yürüyecek arkadaşlarının yanında kalabileceğini vurguluyor. Diğerlerinin bir şekilde hayatından eleneceğine ışık tutuyor ve gerekli hamleleri yapman için itici güç oluyor.

Dolunay’ın kendinle olan ilişkini mercek altına almanı, olayları zihin ve kalp süzgecinden geçirdikten sonra ilerlemeni ve hayatında yeniden yapılandırma yapman gereken alanlara ışık tutmanı sağlayan yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, ilişkiler, insanlar, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Genel olarak stresli hissedebileceğin bu zaman diliminde negatif etkilerin içinde olduğunu anladığın anlarda hemen hedeflerine odaklan. Yeter ki niyet et ve uygula. Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever.

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy