19 AĞUSTOS DOLUNAY’I

Öfkeyle kalkan zararla(ziyanla) oturur. (Türk Atasözü) 

19 Ağustos saat 21.25’de Dolunay zamanı. Öfkeyle davranıp telaşla hareket eden kişi, yapmak istediği işlerin nasıl sonuçlanacağını kestiremeyebilir. Dengeli, ölçülü davranışların dışına çıktığında, duygularının esiri olduğunda, sağlıklı ilerleyemeyebilir. Dolunay’ın derin dönüşümleri içinde barındıran yoğun enerjisiyle temkinli, sakin, sağduyulu ve ince eleyip sık dokuyarak hamle yapıldığında olumlu sonuç alabilme zamanı. İlişkilerdeki uyum, ahenk ve dengeyi sağlayabilmek adına dikkatli olma anı. Aceleyle ve ani duygusal tetiklenmeyle hareket etmektense ayağını yere sağlam bastığında ilerleme zamanı. Bu süreçte neden öfkelendiğini sorgulayabilirsin. “Karşındaki insanlarda seni rahatsız eden, öfkelenmene neden olan şeyler aslında kendi içinde gizlenmiş gölge tarafının yansıması olabilir mi?” diye düşünerek yüzleşme yaşayabilir, kendinle ilgili yeni bir dönem başlatmayı hedefleyebilirsin. Yeniye adım atabilmeyi seçerken bırakmak istediklerine tutunmayıp, akışa güvendikçe daha rahat yol alabilir ve beklenmedik fırsatlara kapılarını açabilirsin. Ayrıca bu süreç boyunca yanılsamalara karşı uyanık olman, boyundan büyük işlere bulaşmaman, iletişimle ilgili olabilecek tüm kazalara karşı dikkatli olman, gereksiz yere uzayabilecek tartışmalardan kaçınman ve iki dinleyip bir söylemen yararına olacak.

19 Ağustos Dolunay’ının ince eleyip sık dokuyarak ilerlemen, ilişkilerdeki uyum, ahenk ve dengeyi sağlayabilmek adına dikkatli olman ve kendinle ilgili yeni bir dönem başlatmayı hedeflemen için destek olan alanlara ışık tutmanı sağlayan yoğun enerjisiyle, hayatında anlamsızca yer tutan her ne varsa bırakabilmek için gereken içsel gücü hissedebilirsin. (Öncelikle ilişkiler, insanlar, düşünceler, anılar, kafanı boş yere kurcalayan her şey, bağımlılıklar, fazla kilolar, eşyalar, v.b.).

Dolunay’ın etkisiyle duygusal gelgitler yaşayabilir ve gergin hissedebilirsin. Olumsuzluklara takıldığını fark ettiğinde Dolunay’la Özüne Yolculuk başlıklı yazımın içerisinde Geçmişi Bırakma Uygulaması kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/24/dolunayla-ozune-yolculuk/

Dolunay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy