4 AĞUSTOS YENİ AY’I

Akan çay her zaman kütük getirmez. (Türk Atasözü)

4 Ağustos saat 14.12’de Yeni Ay doğuyor. Kimi zaman emek vermeden para, başarı, şan, ilgi, sevgi ya da insan kazanılsa da bu her zaman gerçekleşemez. Hangi alanda olursa olsun, ilerlemek, gelişmek ve yükselebilmek için çaba sarf etmek gerekir. 4 Ağustos’ta doğacak Yeni Ay’ın çarpıcı etkileriyle kendine şu soruları sorabilmek için alan açabilirsin. “Emek vermeden kolaylıkla takdir, ödül ve başarıya ulaşmak istediğim alanlar var mı?”, “Akan çayın getirdiği kütükleri nasıl değerlendiriyorum?”, “Akışla ayağıma kadar gelen güzellikleri hakkıyla kullanabiliyor muyum?”, “Bunun yanında hayatıma katmak istediklerim için yeteri kadar emek veriyor muyum?”

İçsel mutluluğun için hayatın sana verebildiklerini ya da veremediklerini, hayattan alabildiklerini ya da alamadıklarını, olduğu ya da olamadığı gibi kabul edebilmeyi seçme zamanı. Kendi isteklerini fark edebilme ve yüreğinin derinliklerinden istediğin şeylere doğru yönelme anı. Seni huzursuz eden her ne varsa bulup hayatından çıkarabilme zamanı. Bu süreçte gönlünün istediği şeylere doğru yönelerek onlar için adım atabilirsin. Özündeki cesareti ve mücadele gücünü hakkıyla kullanabilirsin.

Bunun yanında bu süreç boyunca baskı altında olduğunu, engellenmiş ve kısıtlanmış olduğunu hissedebilirsin. Bu yüzden hırslarının esiri olmaman, sadece kendinin değil diğerlerinin de varlığını fark ederek çevrendekilere hoşgörüyle yaklaşman yararına olacak. Benmerkezci tavırlardansa paylaşımlara ve işbirliklerine önem vermen enerjiyi dönüştürecek ve pozitife taşıyacak.

4 Ağustos’ta doğan Yeni Ay akışla ayağına kadar gelen güzellikleri hakkıyla kullanabilmen, hayatına katmak istediklerin için yeteri kadar emek verebilmen, olanı olduğu gibi olmayanı olmadığı gibi kabul edebilmeyi seçmen için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek.

Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy