6 TEMMUZ YENİ AY’I

Varışına gelişim, tarhana aşına bulgur aşım. (Türk Atasözü) 

6 Temmuz saat 01.57’de Yeni Ay zamanı. İnsan, karşısındakine ne kadar içten davranırsa, ne kadar alaka gösterirse, ne kadar kıymet verirse, o da o kişiye aynı şekilde içten davranır, alaka gösterir, kıymet verir. Başkasıyla nasıl samimi iletişim kurarsa, nasıl yanaşırsa, nasıl tavır takınırsa, o kişiden aynı ölçüde karşılık görür. İnsan, aşını paylaşabilecek kadar yakın olan dostluğunun ya da sahip olduğu herhangi bir şeyin değerini ancak kaybettikten sonra anlayabilir. Tamamen ellerinden kayıp gittikten sonra ne kadar değerli olduğunu fark ederek davranışlarını gözden geçirmeyi seçebilir. Etkili ve çarpıcı gelişmeleri içerisinde barındıran bu özel süreç boyunca; başta kendinle olan ilişkin olmak üzere, ailenle, ailen gibi yakın gördüğün dostum diyebileceğin insanlarla ve sevdiklerinle olan ilişkilerini mercek altına alabilirsin. Hayatında ve özellikle ilişkilerinde düzenlemek istediğin alanları yeniden yapılandırmak isteyebilir, daha iyiye doğru yol alabilmek için elini taşın altına koyabilirsin. Bunun yanında yeni girişimler yapmayı, kendini göstermeyi ve varlığını ön plana çıkarmayı isteyebilirsin. Yaz mevsiminin başlangıcı ve sıcak enerjileriyle hareketlenerek niyetlerini canlandırabilirsin. Yeni Ay’ın yeni başlangıçları içinde barındıran özel etkisiyle beraber özüne dönüp en derinlerdeki arzularını açığa çıkarabilirsin.

Ayrıca bu süreç boyunca baskı altında olduğunu, kafa karışıklığı yaşadığını, geçmişten gelen çözüm bekleyen konular yüzünden zorlandığını, hatta kısıtlanmış olduğunu hissedebilirsin. İletişim alanındaki anlaşmazlıklara, ağzından çıkabilecek keskin sözlere karşı temkinli olman, stresli ortamlarda bulunmaman yararına olacak. Sadece kendinin değil diğerlerinin de varlığını fark ederek çevrendekilere hoşgörüyle yaklaşman yararına olacak. Bunun yanında aniden oluşabilecek kazalara karşı uyanık olmanda, mümkün olduğunca sakin ve toleranslı olmanda yarar olacak.

6 Temmuz’da olacak Yeni Ay başta kendinle olan ilişkin olmak üzere, tüm ilişkilerindeki değer, alma-verme, karşılıklılık ihtiyaçlarındaki denge için itici güç olacak noktayı hareketlendirecek. Bu özel zaman diliminde isteklerini somuta dökmek için niyet listesi oluşturman oldukça faydalı olacaktır. Niyet et ve Uygula! Sembolik ve oldukça etkili olan bu küçük adımı at. Unutma, hayat sembolik hareketleri sever. (Niyet listeni oluşturmak için Ay’ın Gücüyle İlerle başlıklı yazımın içerisinde Niyet Listem kısmından destek alabilirsin; http://dilaraedagursoy.com/2016/01/14/ayin-gucuyle-ilerle/

Yeni Ay’ın enerjisi genel olarak anlatılmıştır. Ayrıca kişisel bilgi almak ve Doğum Haritanızın üzerinden özel analiz yapılmasını istiyorsanız astrolojik danışmanlık almanız yararınıza olacaktır.

Astrolojik danışmanlığım hakkında detaylı bilgi almak ve daha önce astrolojik danışmanlık alanların görüşlerini okumak için http://dilaraedagursoy.com/astrolojik-danismanlik/

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak için  http://dilaraedagursoy.com/hakkimda/

Güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgilerimle

Yüksek Mühendis & Astrolog

Dilara Eda Gürsoy